Eseménynaptár
Jan. 2019
HKSzCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Partnereink
Hírlevél feliratkozás
E-mail cím:

Harry Potter és az erdő szellemei

2016-02-16 Bűnmegelőzési Fantasy szerepjáték gyermektábor

Kedves Szülők!


A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület több mint 15. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot biztosítsunk - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

2016 nyarán két saját szervezésű tábor megrendezését tervezzük, amelyekre általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk.

A tavalyi évhez hasonló az első tábort „Harry Potter és az erdő szellemei” címmel csak akkor rendezzük meg, hogyha április 30-ig a minimális gyermeklétszám, azaz 35 fő összejön. Lefoglaltuk a helyszínt, és az időpontot, amelyet április végéig tartanak nekünk. Ismételten arra kérjük tehát a szülőket, hogyha szeretnének Harry Potter tábort, akkor legkésőbb április 20.-ig jelezzék gyermekeik részvételi szándékát, illetve ajánlják táborunkat ismerőseik körében is, mert amennyiben ezen időpontig nem lesz meg a 35 fős létszám, akkor nem tudjuk megrendezni a Harry Potter tábort.

A második tábor a hagyományos 10 napos Gerida nagytábort mindenképpen meg fogjuk tartani július 15 és 24 között.

Az 1. tábor címe. Harry Potter és az erdő szellemei

Ha volt mát gyermeke Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, átkokra és bűbájokra, rejtélyekre legendás lényekre, boszorkányokra, egyszóval mindenre amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandját, az erdei szellemek titokzatos történetét.

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2016. július 04 – 09.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 35.000 Ft.-


A 2. tábor címe: Asterix és Obelix - A druidák éjszakája

A Gerida küldetés az ókori Római birodalomba szólítja időutazó nyomozóinkat, ahol egy kis Gall falu útját állja a mindeddig megállíthatatlannak hitt római légióknak. Szimpatikus Gall barátaink azonban most bajban vannak, mert rejtélyes körülmények közözz eltűnt Csodaturmix a varázslé- főzet receptjét egyedül ismerő druida, a lefőzött varázsital készletből pedig már csak egy pár csepp maradt…
Mire számíthatnak a táborba jelentkező gyermekek? Sok-sok játékra, vetélkedőre, sportversenyre, kirándulásra, tábortűzre, dalra, rengeteg vidámságra, élményre, rejtélyre és egy feledhetetlen nagy kalandra.

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2016. július 15 - 24.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 51.000 Ft.- (5100 Ft/nap)


Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép, a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük!!!

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: titkar@rkhe.hu
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.hu
facebook: https://www.facebook.com/gerida.lovagrend


A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.


Budapest, 2016. február 02.Tisztelettel:Mikó László nyá r. alezredes
táborvezető

Hirdetések