Eseménynaptár
Feb. 2022
HKSzCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Partnereink
Hírlevél feliratkozás
E-mail cím:

A Gerida Lovagrend nyári táborai - 2020

2020-03-10 Nyári táboraink felhívását itt olvashatják

Kedves Szülők!


A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület idén 20. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A Harry Potter könyvek első megjelenése után nem sokkal kezdtük a téma tábor formájában való feldolgozását. Az elmúlt években, J. K. Rowling írónő fantáziadús varázslómeséjének tisztelegve megvalósítottuk sok száz kisgyermek azon álmát, hogy hozzájuk is megérkezzen a bagoly a „Roxfortba való felvételt tartalmazó levéllel”. Elvittük őket az Abszol útra beszerezni a varázsló kellékeket, fejükre tettük a Teszlek Süveget, aki beosztotta őket Roxfort valamelyik házába, mágiát és bűbájokat tanulhattak a tanórákon, részt vettek izgalmas kviddics bajnokságokon, és a könyvekből kimaradt, de legalább annyira izgalmas kalandokat élhettek, és élhetnek át a mai napig, hiszen az újra és újra felnövekvő korosztály kérésére évről évre megrendezzük Harry Potter táborainkat.

Az elmúlt pár évben feldolgoztunk több magyar és egyetemes történelmi témát, egy-két népszerű mesét, a Karib tenger kalózait, jó pár Disney történetet, Asterix és Obelix kalandjait is. Többször voltunk az Ó-kori Egyiptomban vagy most legutóbb ellátogattunk egy réges-régi, messzi, messzi galaxisba egy Star Wars történet erejéig. Az idei 10 napos Gerida tábor egy rendkívül izgalmas történelmi korba, az ókori Római birodalomba repíti el a jelentkezőket, ahol is a hagyományosan vidám Gerida hangulattal, izgalmakkal teli fordulatos kalandos történetekkel, sok játékkal, sporteseménnyel, vetélkedőkkel, tábortűz melletti énekléssel várjuk az oda jelentkező gyerekeket.

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot és igazi élményt biztosítsunk, - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

Táborainkra általános iskolás korú gyermekek jelentkezését várjuk. Alsó korhatár az első osztály befejezése, felső korhatár, aki idén végzi a nyolcadik osztályt.


A varázsló tábor címe: és a Csillagok tánca


Ha volt már gyermeke Harry Potter táborban akkor tudja, ha nem volt még akkor készüljön fel élete nagy kalandjára, varázslatokra, bűbájokra és átkokra, rejtélyekre legendás lényekre, boszorkányokra, és varázslókra, egyszóval mindenre, amivel a varázsvilágban találkozhat. Az a kis varázsló vagy boszorkány, aki eljön hozzánk, Roxfortos diákként élheti át Harry egy eddig senki által nem ismert, ugyanakkor határozottan legizgalmasabb kalandjainak egyikét...

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2020. június 29. – július 04. Megtelt!
2020. augusztus 3-8.
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 47.000 Ft.-

Az augusztusi Harry Potter táborra a következő online jelentkezési lapon lehet jelentkezni:

https://forms.gle/Eo3TVusVS9pZvckw8


A második, - 10 napos - tábor címe: Julius Ceasar és a kalózok titka

A szenátus kinevezi Julius Caesart prefectusnak és megbízza azzal a feladattal,
hogy számoljon le a kalózokkal, akik a Földközi-tenger teljes kereskedelmét
fenyegetik. A kalózok nem riadnak vissza semmitől, mindenféle és bármilyen
országból érkező kereskedelmi hajót megtámadnak, sőt, kimerészkednek a
partra is, ahol a szárazföldi települések lakóit zaklatják. Fosztogatástól,
rablástól, emberrablástól, sőt, gyilkosságtól sem riadnak vissza. Julius Caesar
legénységet szervez annak érdekében, hogy leszámoljon a
kalózokkal és azok támogatóival…
A táborban a rengeteg játék, vetélkedő, sportesemény mind-mind a valós
ó-kori történet izgalmas szálainak mozgatására szolgál, mindez a Gerida
táborokra jellemző vidám, önfeledt hangulatban.

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház
A tábor ideje: 2020. július 17 - 26. (2020. január 13.-án 70%-ban megtelt)
Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

Tábori hozzájárulás: 59.000 Ft.-

A 10 napos Gerida nagytáborra a következő online jelentkezési lapon lehet jelentkezni:

https://forms.gle/WL25b8oxXz8P393N7


Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát elfogadunk!!!

Ha a szülők a tábor indulása előtt legalább 20 nappal jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép, akkor a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük! Amennyiben ez 20 napon belül történik, akkor az általunk a tábor szervezés folyamán előlegként befizetett, illetve a szervezés érdekében elköltött összeg levonása után maradt összeget tudjuk visszafizetni.

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

Mikó László városi tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20-962 3221
e-mail: rkhetitkar@gmail.com
gerida.lovagrend@gmail.com
Honlap: www.rkhe.hu
facebook: https://www.facebook.com/gerida.lovagrend


A fenti telefonszámon szívesen adunk bővebb felvilágosítást is.


Budapest, 2020. januárTisztelettel:Mikó László nyá r. alezredes
táborvezető

Hirdetések